A megmenekülés útja

Segítségül leírok egy imát, amit kérlek mondj el most a szívedből (vagy alább megtalálod videón, ha úgy könnyebb). Megnyitja előtted az ajtót a Mennybe. Kívánom, hogy fogadd el az Ő legnagyobb ajándékát: Jézus Krisztust, mert Ővele együtt Isten (aki utána már Mennyei Atyád) mindennel megajándékoz, amire csak szükséged van ebben az életben, s majd odaát. Bátorítalak, hogy fogadd be Őt mielőbb a szívedbe. Ez életed legjobb döntése lesz!

(Némi magyarázat még előtte, hogy segítsek: az üdvösség szó a görög eredetiben több mindent is jelent, mégpedig: megváltás, gyógyulás, éppé tevés, szabadulás, megszilárdulás, megtartás, helyre állítás. Vagyis MINDEN, ami az élethez szükséges! Az ámen pedig azt jelenti, hogy úgy legyen. Egyfajta megerősítése a szavaidnak.)

Tehát az ima: Istenem, én most Jézus Krisztus nevében jövök Hozzád. Köszönöm, hogy odaadtad értem egyszülött Fiadat a kereszten. Köszönöm, hogy az üdvösséget olyan egyszerűvé tetted, hogy azt mondtad, mindaz, aki hisz Jézus Krisztusban, mint Megváltóban, az üdvözülni fog, és örök életet nyer.

Én hiszek Benned Úr Jézus! Köszönöm, hogy otthagytad a Menny dicsőségét, hogy szent és bűntelen létedre vállald a kereszthalált, engedted kiontani a véredet azért, hogy megbocsásd a bűneimet, hogy a tte sebeidben meggyógyuljak, és örök életet nyerjek. Köszönöm, hogy ennyire szerettél. Kérlek, bocsásd meg a bűneimet. Kérlek, légy Úr az életemben! Átadom magam teljesen Neked. Kérlek, gyógyíts meg, szabadíts meg minden kötelékből, minden igából, amely fogva tart. Köszönöm, hogy azért jöttél, hogy lerontsd az ördög minden munkáját. Uram, én szabad kezet, teljes hatalmat adok neked, hogy ezt megtedd. Ezentúl Veled, és Neked akarok élni.

Kérlek, tölts be engem túlcsordulásig Szent Szellemeddel, és taníts, vezess engem. Nyisd meg előttem a Bibliát, szent Igédet, és szólj hozzám, hogy mindig a keskeny úton tudjak menni. Ámen.”

A Biblia szerint „szívből hiszünk az igazságra, és szájjal teszünk vallást az üdvösségre”. Tehát ha szívből mondtad, és hiszed is, amit mondtál, akkor – azt mondja Isten Igéje -, átkerültél a sötétség, az ördög hatalmából Isten országába. A státuszod megváltozott, ezután már nem csupán Isten teremtménye, hanem szeretett gyermeke lettél (János evangélium első fejezete), egy megigazult ember, aki nem önnön jócselekedetei, vagy becsületessége miatt, hanem Jézus kiontott vérén át mehet bármikor a kegyelem királyi trónja elé, hogy alkalmas időben való kegyelmet nyerjen, és segítséget találjon. És többé nem leszel egyedül. A Mindenható, Teremtő Isten szent Szelleme vett benned lakozást, és általa Jézus költözött a szívedbe. Tedd Őt valóban Úrrá az életeden. A hétköznapokban is. Akkor tud igazán, teljhatalommal beavatkozni az életedbe. Imádkozz minden nap, olvasd a Bibliát, és keress Isten Szellemétől újjászületett testvéreket, közösséget.

Ha elmondtad az imát, és komolyan is gondoltad, kérlek regisztrálj, és küldj egy rövid üzenetet nekünk, a mennyei angyalokkal együtt veled szeretnénk örvendezni, és imádkozni érted. És további, "személyre szabott" írásokkal, tanácsokkal próbálunk téged tovább segíteni ezen a kalandokkal és buktatókkal teli Úton.

Share

Vélemény, hozzászólás?


UA-6786688