Csodás gyógyulás

Sz. Zsuzsanna (teljes név a szerkesztőségben) küldte be az alábbi bizonyságokat:

Az Úr sokszor beavatkozott az én, és a körülöttem élő hívő emberek életébe, és átéltünk csodálatos gyógyulásokat, és anyagi szabadulásokat is.

Két gyógyulásról írok most:
Évekkel ezelőtt Zoli fiam tüdő-és mellhártyagyulladást kapott. Amikor a vérsüllyedése 125-re emelkedett, be kellett vinni a Budai Gyermekkórházba. Egy hétig nem tudták lejjebb vinni a süllyedést, semmilyen gyógyszer nem hatott.

Ekkor jött a vasárnap. Az Istentisztelet végén odavittem Zoli pizsama felsőjét és a kispárna huzatot az egyik presbiternek a gyülekezetben, és imádkoztunk felettük, ahogy az Apostolok cselekedeteiben is le van írva. Eközben éreztem a Szent Szellem szelét az ujjaim között járni. Megköszöntem az Úrnak a fiam gyógyulását.

A holmikat azonnal bevittem hozzá és elmondtam, hogy ezek Isten gyógyító kenetét hordozzák az ima által. Ő azonnal felvette és kérte, hogy rögtön húzzam át a kispárnát is. Két nap múlva 95, negyedik nap pedig már csak 65 volt a süllyedése. Ekkor már nem fért a bőrében, úgy ficánkolt, „kénytelenek” voltak haza engedni. Pár nap után teljesen egészséges volt!

Dicsőség Istennek a Zoli gyógyulásáért, és a hitéért!

Más:
2001. december 16-án elestem a munkahelyen. Medencecsont és szeméremcsonttörést szenvedtem. Nagy fájdalmakat éltem át. December végén az ATV, a Vidám Vasárnap közvetítésében Németh Sándor lelkész említette, hogy imádkozni fog a betegekért. Zoli fiam azonnal kapta a telefont és nyomta a számokat, majd a kezembe a kagylót, hogy imát kérjek.
A közvetítés végén imádkoztak értem is, s én közben zokogtam, és még utána is sokáig. Hálát adtam az Úrnak a gyógyulásomért és dicsértem Őt. Attól a naptól kezdve szó szerint, naponta feleződött a fájdalom. A következő héten a telefonban elmondtam a bizonyságomat. A balesetet követő ötödik héten már személyesen ott voltam az Istentiszteleten! A hatodik héten pedig teljesen meggyógyultam!
Dicsőség ISTENNEK!!!

Share

Vélemény, hozzászólás?


UA-6786688