A tanulásban is megsegít

Kenneth Copeland: Lépd át a hitvonalat c. tanításával kapcsolatban szeretnék egy bizonyságot elmondani:

Ezt az áldott tanítást már régebben is megkaptam, és mint most, már akkor is nagyon szíven ütött. Újra és újra elolvastam, hogy minél jobban átjárja az elmémet, szívemet, megerősítse a hitemet. Szükség is volt, és persze mindig is van rá!

A lányom két gyermekét egyedül neveli, emellett dolgozik és egy nehéz egyetemi tanulmányt folytat. Egy tantárggyal már hosszabb ideje nem tudott megbírkózni, több sikertelen vizsga után a kudarc legyűrte, és fel akarta adni. Ekkor kaptam meg ezt a tanítást. Odaadtam neki, hogy tegye teljes mértékben magáévá ezt az üzenetet, lépje át a hitvonalat, és meg fogja tapasztalni Isten segítségét, csodatévő hatalmát.

Ezt meg is tette, és az újabb kudarc várása helyett reménységgel ment a vizsgára, mintegy utolsó lehetőségként. Ha ez nem sikerült volna, a további ingyenes tanulmány lehetősége számára elvész, így kénytelen lett volna azt anyagiak hiányában feladni. Természetesen eddig is sokat tanult és most is ugyanúgy, de mint mondta, a hatalmas mennyiségű tananyagból mindenkitől lehet olyat kérdezni, amire nem tud felelni, és máris kész a bukás. Így hát csodára várva, megerősödött hittel indult el.
Imában támogattam.

Jött a telefon: boldogan újságolta, hogy a vizsgája sikerült! A vizsgáztató a felelete végén feltett neki egy kérdést: ” Hisz a csodában? Mert most átélhet egy csodát.” A lányom ezt úgy vette, mintha személyesen az Úr feleletét hallaná az ő csodaváró hitére.

Dicsőség az Úrnak!
Ez a tanítás hozott áttörést a lányomnak a tanulmányaiban, mert nem adta fel, hanem hisz abban, hogy Isten segítségével végig fogja csinálni.

Share
Tagged on:

Vélemény, hozzászólás?


UA-6786688